logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zestaw klawiatura i mysz na 1 kablu USB - szukam modeli do Xbox Series X i TV

grzybowskiwiktor22 07 Mar 2023 22:27 747 5
REKLAMA
  • #1 20475117
    grzybowskiwiktor22
    Poziom 2  
    Witam poszukuję jednoprzewodowej czyli na jednym kablu usb zestawu klawiatura + mysz.
    Kojarze że lata temu widziałem takie rozwiązanie w którym przewód klawiatury podpinamy do dowolnego urządzenia usb a mysz podpinamy do klawiatury która ma port usb.
    Zna ktoś konkretne modele?
    Potrzebuje do konsoli xbox series x i tv jednocześnie przez rozdzielacz inne rozwiązania tzn rozdzielacz + hub + 2 przewody oddzielnie myszy i klawiatury sie nie sprawdza i jest za kosztowne bo długość przewodów + każde połączenie poprostu gubi sygnał lub sie przycina i mija się z celem.
    Z góry dziękuję za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 20475450
    Mobali
    Poziom 43  
    Ocena: 3805
    Czy w tym wypadku nie sprawdzi się zestaw bezprzewodowy (klawiatura i mysz)? Wiele dostępnych zestawów wykorzystuje tylko jedno złącze USB dla sterownika bezprzewodowego.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 20475468
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10437
    Niby czym to sie bedzie roznic od huba usb? Przeciez klawiatura musi miec taki wbudowany zeby to dzialalo.
  • REKLAMA
  • #4 20475481
    grzybowskiwiktor22
    Poziom 2  
    Bezprzewodowe testowalem 3/4 zestawy i jedna gra chodzi inna nie prawdopodobnie modele microsoftu tylko maja pelne wsparcie dlatego szukam przewodowego zestawu prosze dokladnie czytac pytanie.
  • REKLAMA
  • #6 20475699
    Mobali
    Poziom 43  
    Ocena: 3805
    Kolobos napisał:
    Niby czym to sie bedzie roznic od huba usb? Przeciez klawiatura musi miec taki wbudowany zeby to dzialalo.
    Nie musi. Są zestawy, gdzie jeden sterownik obsługuje i mysz i klawiaturę. Oba urządzenia mogą być używane i pracować niezależnie. Klawiatura gamingowa z hubem USB to na pewno najlepsze rozwiązanie w tym wypadku, ale pewnie przynajmniej trzykrotnie droższe.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA