logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia

paw_sze 11 Mar 2023 16:30 1257 1
REKLAMA
  • #1 20481139
    paw_sze
    Poziom 1  
    Witam, mój ojciec poprosił mnie o zaktualizowanie map w jego nawigacji w ciężarówce, w której aktualnie znajdują się mapy IGO Primo Truck 9.6.13.319729 Aug 5 2013. Myślałem, że sprawa będzie dosyć prosta, tzn pobiorę odpowiednie pliki, wrzucę na SD i później już z poziomu nawigacji wybiorę odpowiednią ścieżkę. Jednak mam spory problem w połapaniu się w wersjach map IGO, oraz znalezieniu odpowiednich map. Generalnie sama nawigacja jest jakaś dziwna noname'mowa. Poniżej podsyłam zdjęcia dot oprogramowania i map. Czy ktoś orientuje się czy w darmowy sposób znajdę odpowiednie pliki? Albo czy jest jakaś alternatywa darmowych map dla ciężarówek?

Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia Aktualizacja map w nawigacji - Problem z aktualizacją map w nawigacji, oraz identyfikacji urządzenia
  • REKLAMA
  • #2 20481267
    michalek1988
    Poziom 26  
    Ocena: 181
    Darmowe iGO, to chyba tylko pirat.
REKLAMA