logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] CABASSE AUDITORIUM TRONIC LAGUNA 2 FL – radio zawiesza się przez 20 minut po uruchomieniu

dragonbspt 01 Kwi 2023 13:32 2127 4
REKLAMA
  • #1 20519270
    dragonbspt
    Poziom 2  
    CABASSE AUDITORIUM TRONIC LAGUNA 2 FL
    Problem polega na tym że radio aby grać normalnie potrzebuję ok 20 minut, do tego czasu przerywa i jak przerwie granie to nie można nim w żaden sposób sterować do ponownego odcięcia. Po ok 20 minutach wszystko jest dobrze do czasu aż zgasze silnik, po włączeniu zapłonu znów to samo. Chciałbym dowiedzieć się czy mam szukać w radiu czy amplituner że w schowku?
    Słyszałem że płytę z amplitunera można wygrzać w piekarniku xD więc moje pytanie czy to jest prawda ew. Na ile stopni 😂
    Jestem zielony w tym temacie więc proszę o wyrozumiałość. CABASSE AUDITORIUM TRONIC LAGUNA 2 FL – radio zawiesza się przez 20 minut po uruchomieniu CABASSE AUDITORIUM TRONIC LAGUNA 2 FL – radio zawiesza się przez 20 minut po uruchomieniu
  • REKLAMA
  • #2 20519638
    milejow

Poziom 43  
    Ocena: 5115
    Radio i amplituner to jedno i to samo, to element za schowkiem,w desce natomiast to zmieniarka z panelem sterującym. Jak przerywa to radio i CD czy tylko samo radio?
    Konto firmowe:
    Działalność własna
    Mętów 99, Lublin, 20-388
  • REKLAMA
  • #3 20520236
    dragonbspt
    Poziom 2  
    CD nie wiem bo nie używam, radio przerywa i po ok 20 minutach gra normalnie i tak w kółko po odpaleniu auta
  • REKLAMA
  • #4 20603024
    dansaw74
    Poziom 1  
    Witam , dołączam się do zapytania mam identyczny problem , i przy CD jest to samo
  • #5 20603214
    dragonbspt
    Poziom 2  
    Problemem był Amplituner który jest w schowku, kupiłem sprawny używany i podmieniłem. 😊
REKLAMA