logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z centralnym zamkiem Hyundai ix20 2012r - fałszywe otwarcie drzwi, kontrolka świeci

adrian89lichy 09 Kwi 2023 11:35 1815 2
REKLAMA
  • #1 20531789
    adrian89lichy
    Poziom 1  
    Witam serdecznie mam pytanie odnośnie mojego Hyundai ix20 2012r mam problem związany z centralnym zamkiem, gdzie na wyświetlaczu cały czas pokazuje mi że któreś dzwi mam otwarte i automatycznie zamek otwiera drzwi. Podczas jazdy kontrolka dalej świeci a system normalnie blokuje wszystkie dzwi... Co może być tego powodem proszę o pomoc może ktoś się z takim przypadkiem spotkał
  • REKLAMA
  • #2 20531938
    majster129
    Poziom 23  
    Ocena: 102
    adrian89lichy napisał:
    Witam serdecznie mam pytanie odnośnie mojego Hyundai ix20 2012r mam problem związany z centralnym zamkiem, gdzie na wyświetlaczu cały czas pokazuje mi że któreś dzwi mam otwarte i automatycznie zamek otwiera drzwi. Podczas jazdy kontrolka dalej świeci a system normalnie blokuje wszystkie dzwi... Co może być tego powodem proszę o pomoc może ktoś się z takim przypadkiem spotkał

Napraw sygnalizację otwartych drzwi
  • #3 20532227
    damian0072015
    Poziom 24  
    Ocena: 181
    adrian89lichy napisał:
    Co może być tego powodem proszę o pomoc może ktoś się z takim przypadkiem spotkał

Któraś krańcówka od zamknięcia drzwi lub klapy bagażnika jest uszkodzona.
    Trzeba podłączyć auto pod komputer i sprawdzić czy wyskoczy błąd któryś z drzwi, i ewentualnie których. Wtedy zająć się naprawą/wymianą danej krańcówki.
REKLAMA