logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymagane oprogramowanie chińskiego radia samochodowego MP5 HD — czarny ekran Rev

lichev94 25 Kwi 2023 13:19 9576 3
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 20554733
    lichev94
    Poziom 1  
    Po aktualizacji oprogramowania moje radio samochodowe padło z czarnym ekranem.

Brak wyświetlacza, zapalają się tylko przyciski po podłączeniu telefonu przez bluetooth i nawiązaniu połączenia...

Mam LTTF133.img, LTTMcu.bin od producenta ale po wgraniu na pendrive i włożeniu do radia bez efektu.

Ma ktoś może 16mb bin dump z eepromu tego radia lub pomysł jak je ożywić?

Obraz firmware i MCU PRZED aktualizacją:
    Wymagane oprogramowanie chińskiego radia samochodowego MP5 HD — czarny ekran Rev
    Obraz pamięci eeprom
    Zdjęcie płyty głównej
  • REKLAMA
  • #2 20625391
    lqborges
    Poziom 1  
    Mam to samo stereo i ma kilka bardzo irytujących błędów. Cały czas sam się włącza i przechodzi w tryb radiowy. Powodzenia z aktualizacją oprogramowania?
  • REKLAMA
  • #3 20674459
    jhbrown85
    Poziom 1  
    Ocena: 3

Mój robi dokładnie to samo. Będzie działać, a następnie wyłączy się i przejdzie do radia. Próbuję lepszej anteny i zobaczę, czy to coś zmieni.
  • #4 21542487
    tito9117
    Poziom 3  
    Ocena: 5
    Mam samochodowy zestaw stereo:
    HD mp5
    Wersja miękka: V8 01-FK-RTP
    info: ZCD-7105-6925
    MCU: V129.49
    data: 2022.09.06 17:46:43
    Potrzebuję pliku oprogramowania układowego dla tej wersji, jak mogę go zdobyć?
REKLAMA