logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników

maciekcislo37 03 Maj 2023 22:52 1197 2
REKLAMA
  • #1 20565676
    maciekcislo37
    Poziom 2  
    Witam. Mam problem bo chcę kupić nowy silnik do quada. Zauważyłem, że z silnika wystają w ogóle inne kable i nie wiem jak ja to podłączę ? Musze kupić inny silnik, czy ten może być? Kable wychodzą ze strony magneta. Proszę o szybką odpowiedź. Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników
  • REKLAMA
  • #2 20568000
    motozk398
    Poziom 7  
    Ocena: 2
    W obu przypadkach 2 żółte kable na kostce 4 pionowej są od cewki ładowania. Obojętnie który żółty do którego żółtego podepniesz będzie dobrze. Biało niebieski jest od czujnika położenia wału korbowego (inaczej impulsator) i musi być koniecznie połączony z biało niebieskim. Zielony kabel jest to masa i ma być połaczony z zielonym jest to kabel który leci dalej do akumulatora na minusowa kleme. Czarno czerwony leci bezpośrednio do modułu zapłonowego jak wyślesz wyraźniejsze zdjęcia to będę w stanie coś więcej pomóc.
  • #3 20568285
    maciekcislo37
    Poziom 2  
    Witam tu wysyłam dokładne zdjęcia Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników Zmiana silnika w quadzie 110: Porady dotyczące podłączenia kabli i kompatybilności silników
REKLAMA