logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hundai Elantra 96180-3x615gu - Żarówki światła mijania LED zakłócają radio

artv33artv 16 Maj 2023 07:39 423 3
REKLAMA
  • #1 20582052
    artv33artv
    Poziom 2  
    Witam, mam pytanie chodzi mi o włączone światła mijania, które zakłócają radio jak gra. Ta sytuacja dzieje się tylko po zmroku gdy mam oświetlanie dziennie gra normalnie. Dodam że mam żarówki LED w światłach mijania, a w dziennych zwykle. Moje pytanie.
    Czy da się zastosować jakiś filtr przeciwzakłóceniowy?
    Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20582099
    Mierzejewski46
    Poziom 37  
    Ocena: 1060
    Filtr jak najbardziej przeciwzakłóceniowy na zasilanie radia. Z tego co kojarzę to tam radio 2din siedzi. I wyciągnąć je to sztuka sama w sobie. Ewentualnie lepszej jakości led lub wrócić do org. oświetlenia. Jak ci te ledy świecą.
  • REKLAMA
  • #3 20584711
    artv33artv
    Poziom 2  
    Witam pana a jaki ten filter będzie dobry
    i sprawdzony tak żeby nie robić dwa razy . Może konkretny symbol. Dziękuję i pozdrawiam Artur

Dodano po 3 [minuty]:

Witam pana a jaki ten filter będzie dobry
    i sprawdzony tak żeby nie robić dwa razy . Może konkretny symbol. Dziękuję i pozdrawiam Artur. LED świeci dobrze
  • Pomocny post
    #4 20584754
    Mierzejewski46
    Poziom 37  
    Ocena: 1060
    Każdy filtr się nada z googla pod chaslem filtr przeciwzakłóceniowy do radia samochodowego. Filtr to bardzo proste urządzenie. Dla.pewnosci podjedź innym autem obok swojego i sprawdź czy nie zakłóca radia w aucie obok. Jeśli zakłóca odbiór to pozostaje tylko wymiana led na inne.
    Np. https://allegro.pl/oferta/filtr-przeciwzakloc...2EqLDsrXYQg-MlH1YNGR2kqRMp3HO8cBoCyykQAvD_BwE
REKLAMA