logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ferguson 2818 SE - jaki soft do odblokowania kanałów kodowanych?

Bartek zielu 23 Lis 2005 19:24 5781 4
REKLAMA
  • #1 2019351
    Bartek zielu
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Cześć wszystkim.
    Mam bardzo proste pytanka.
    Kupiłem fergusona 2818 Se z orginalnym softem itp. Mogę ogladać tylko kanały niekodowane. Wiem że można wgrać odpowiedni soft ,listę kanałów , klucze i będzie można oglądać coś więcej. Przegladałem wszystko co jest dostępne w necie i mam wielki mętlik, tzn nie wiem jaki jest najlepszy soft , lista kanałów , klucze. Wgrałem do niego soft itp. I mam tylko Polonię , POLSAT2 . Nie chodzi mi wszystkie kanały chciałbym oglądać tylko TVP1 , TYP2 , TVN , POLSAT itp. Czy jest to możliwe jeśli tak to proszę o pomoc jakie strony gdzie.
    Mam też pytanko czy zewnętrzny czytnik kart zwiększa możliwości tego tunera jeśli tak o jak? Potrzebny jest do tego programator z kartą jeśli tak to jaki i jakie wsady są potrzebne do tych kart.
    Proszę o pomoc wielkie dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 2019629
    huk90
    Poziom 23  
    Ocena: 86
    edukacyjne ogladanie na razie sie zakonczylo polsat cyfr zmienil system kodowania na nagre2.pozostaje sharing lub abonament ale to temat jak morze.zajrzyj na pw i czytaj
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2023963
    ObiWan
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Cytat:
    Nie chodzi mi wszystkie kanały chciałbym oglądać tylko TVP1 , TYP2 , TVN , POLSAT itp. Czy jest to możliwe jeśli tak to proszę o pomoc jakie strony gdzie.

Można jedynie Z Sharingu (jednak bez Polsatu choć juz zaczyna działać na DreamBox)

Cytat:
    Mam też pytanko czy zewnętrzny czytnik kart zwiększa możliwości tego tunera jeśli tak o jak?

Ano tak ze możesz zapiąc mu karte C+ jednak vzytnik to nie wszystko potrzebujesz niejako jeszcze modem choć pojawiły się zespolone: przykład
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73896851

Szacunek
  • #5 2263100
    Bartek zielu
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Dzięki za pomoc ale na razie ogladam tylko to co jest dostepne.Poczekam aż pojawi sie cos nowego w tej sprawe bo teraz ie da sie nic zrobić.
REKLAMA