logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak polskich kanałów na Ferguson 3018 SE - jak zaktualizować soft i listę?

kolazowka 18 Gru 2005 18:24 3201 5
REKLAMA
  • #1 2095433
    kolazowka
    Poziom 1  
    Mam prosbe od wrzesnia chyba nie mam polskich kanalow :( i ciagle ubywa czy byl by ktos tak dobry i pomogl i dal nie wiem jakis dobry sprawdzony soft liste i kody bardzo bym prosil dzieki pozdrawiam .. :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2103839
    Madzia i Adam
    Poziom 12  
    Ocena: 12
    Spróbuj szaringu jeżeli masz dostęp stały do internetu to za grosze będziesz miał
  • REKLAMA
  • #4 2121372
    zzzcia
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    W obecnej chwili masz kilkanaście polskich kanałów i to Ci powinno wystarczyć.Powiedz mi kiedy taką ilość programów masz czas oglądać ?
  • REKLAMA
  • #5 2129329
    falek1
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Wyszedł nowy soft z serii 6683 ale to jeszcze nie to naco czkasz.
    Odpowiedzi na więcejpytań z serii jak i co zrobić aby oglądać więcej znajdziesz tu:
    www.polaloteam.com
    :D
  • #6 2129623
    witos
    Poziom 2  
    Ten soft nic nowego nie wnosi, tak wiec nie ma sensu go wgrywć, obecnie na ty tunerze chodzą tylko programy FTA i nic więcej z niego nie wyciśniesz chyba że tak jak mówił kolega wyzej skorzystasz z sharingu, jest jeszce możliwośc dokupienia czytnika kart ale to się za bardzo nie opłaca bo musisz mieć też kartę cyfry przerobioną a to już duży wydatek. Chcesz pocztać więcej wejdź na www.laki.dvhk.pl
REKLAMA