Witam, odinstalowałem sterownik do mojego dysku NVMe a dokładniej kontroler (to co jest na screenie niżej) i system automatycznie się uruchomił ponownie. Teraz nie może wstać, bo nie ma sterownika (niestety miałem wyłączoną kopie zapasowa i nie mogę teraz nawet przywrócić.) Jakieś pomysły jak to załatwić i dograć ten sterownik? Jestem na drugim dysku i ten pierwszy główny mam jak co też podłączony, czyli mam dostęp do plików. Chodzi o ten sterownik:
Jak co jestem w posiadaniu tego sterownika (mam pliki) na systemie, którym jestem zalogowany obecnie. Bo podłączyłem dysk na którym robiłem klona tego systemu, który właśnie nie chcę się odpalić. Normalnie bym zrobił ponownie klona tylko na mój dysk NVMe, problem natomiast jest taki, że klon był robiony miesiąc temu i straciłbym sporo opcji niezapisanych.
Jak co jestem w posiadaniu tego sterownika (mam pliki) na systemie, którym jestem zalogowany obecnie. Bo podłączyłem dysk na którym robiłem klona tego systemu, który właśnie nie chcę się odpalić. Normalnie bym zrobił ponownie klona tylko na mój dysk NVMe, problem natomiast jest taki, że klon był robiony miesiąc temu i straciłbym sporo opcji niezapisanych.