logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odrestaurowanie WSK175 Kobuz z montażem CDI - tworzenie nowej instalacji z Romet Chart

piotr1983x2 22 Maj 2023 07:06 2265 2
REKLAMA
  • #1 20589819
    piotr1983x2
    Poziom 2  
    Dzień dobry,
    witam wszystkich forumowiczów. Z reguły byłem tylko czytającym użytkownikiem. Teraz jednak chciałbym poradzić się Was.
    Odrestaurowuję WSK175 Kobuz. Będę montował w niej zapłon CDI. Z racji że nie mam instalacji chciałbym zrobić nową od podstaw. Nie chce kupować nowej i dopasowywać się do niej tylko stworzyć nową z uwzględnieniem CDI i stacyjki z Romet Chart.
    Nie mam zbytniego doświadczenia w "kabelkach" dlatego prosiłbym osoby znające się w temacie o analizę mojego schematu.
    Odrestaurowanie WSK175 Kobuz z montażem CDI - tworzenie nowej instalacji z Romet Chart
    Wzorowałem się na 3 schematach:
    Schemat Wsk175 Kobuz
    Schemat CDI
    Schemat kierunkowskazów
    Z góry bardzo dziękuję i proszę o wyrozumiałość.
    Piotrek
  • REKLAMA
  • #2 21745362
    zbychuj991
    Poziom 1  
    >>20589819 Witam. Chciałbym zapytać, czy ten schemat został sprawdzony, ponieważ chciałbym u siebie w WSK 175 zrobić to samo.
REKLAMA