logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skrzynia biegów automatyczna Opel Astra F: opóźnienie działania i błędy po remoncie silnika

arturkulczycki96 23 Maj 2023 20:55 360 4
REKLAMA
  • #1 20592060
    arturkulczycki96
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    Witam

Mam problem dotyczący skrzyni biegów. Robiłem remont silnika i po zrobieniu remontu silnika wyskoczyły mi błędy które pokazuje na zdjęciach. Skrzynia biegów jest automatyczna i po włączeniu na the trzeba zaczekać dwie 3 s żeby skrzynia przełączyła napęd na koła i potem skrzynia działa prawidłowo. Tylko na sam początku sam problem. Czy może ktoś z was ma jakiś pomysł co to może być? Skrzynia biegów automatyczna Opel Astra F: opóźnienie działania i błędy po remoncie silnika Skrzynia biegów automatyczna Opel Astra F: opóźnienie działania i błędy po remoncie silnika Skrzynia biegów automatyczna Opel Astra F: opóźnienie działania i błędy po remoncie silnika
  • REKLAMA
  • #2 20592081
    ociz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3468
    Jak całkowicie odepniesz elektrykę to ta skrzynia tak właśnie będzie jeździć.
  • REKLAMA
  • #3 20592327
    arturkulczycki96
    Poziom 4  
    No dobrze to co teraz mogę zrobił bo słyszałem że ta skrzynie biegów automatyczne uczą się stylu jazdy kierowcy . I teraz mam jeżdzić i w końcu się wszytko ułoży czy jest inne rozwiązanie ?
  • REKLAMA
  • #4 20592353
    ociz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3468
    Znaleźć co popsułeś/urwałeś/nie wpiąłeś.
  • #5 20629216
    arturkulczycki96
    Poziom 4  
    Właśnie dzisiaj sprawdziliśmy kostek wszystkich w aucie i wszytko jest podłączone , czy możliwe że spalił się jakiś moduł ? I czy ktoś posiada schemat skrzyni biegów automatycznej ?
REKLAMA