Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Becker DTM - Hyundai / BE7918 - Problem z wpisaniem kodu - kod znany

HappyMum 25 May 2023 23:24 261 6
    HappyMum
    Level 2  
    Becker DTM - Hyundai / BE7918 - Problem z wpisaniem kodu - kod znany

Witam. Mam problem z radiem beckera. Mam kod, jednak wciskając przyciski nie pojawiają się wprowadzane cyferki. Reset przyciskami 1+3+TP działa, natomiast to nic nie zmienia. Nadal mruga napis enter code number i nie można wprowadzić kodu. Proszę o pomoc. Widziałam na elektrodzie podobny post, jednak Pan, który go napisał logował się w 2016r. a jego odpowiedź jest niesatysfakcjonująca. Ratujcie.
    sSmall
    Level 20  
    Witam. Spróbuj przyciskiem który jest odpowiedzialny za zatwierdzenie kodu.
    HappyMum
    Level 2  
    a który przycisk ma zatwierdzić kod i w jakim momencie go wcisnąć?
    sSmall
    Level 20  
    Gałka z prawej strony o ile dobrze pamiętam. Rozumiem że próbujesz wpisać kod w pozycji zapłon.
    HappyMum
    Level 2  
    tak, wpisuję kod na zapłonie z zatwierdzaniem przyciskiem 'ok' (gałka prawa) lub bez i nic się nie dzieje a ekran wyświetla to samo 'enter code number'.
    JayRo
    Level 35  
    Chyba w tym modelu jak i bliźniaczych, kod zatwierdza się automatycznie a radio odblokowuje się po wciśnięciu ostatniej cyferki poprawnego kodu.
    HappyMum wrote:
    Mam kod, jednak wciskając przyciski nie pojawiają się wprowadzane cyferki. Reset przyciskami 1+3+TP działa, natomiast to nic nie zmienia. Nadal mruga napis enter code number i nie można wprowadzić kodu.

Czy dobrze rozumiem że, kiedy wyświetla się napis "enter code number" i kiedy koleżanka próbuje wpisywać kod cyframi od 1 do 6, to nie wyświetlają się cyferki? Na przykład tak jak na tym filmie? https://www.youtube.com/watch?v=AOURd_ttP1Y
    HappyMum
    Level 2  
    tak, na filmie wciskane cyferki pojawiają się na ekranie, a u mnie niestety nie chcą się pojawić