Witam,
Podczas oglądania obraz zatrzymał się pojawiły się białe paski i zgasł, odłączyłem od zasilania po kilku minutach podłączyłem, nie uruchamia się z pilota i panela tylko świeci się zielona dioda po około 30 sekundach raz mignie i ten cykl się powtarza.
Potrzebne zdjęcie całego ekranu z tymi wspomnianymi paskami.
Niestety nie mam zdjęcia, pojawiły się tylko raz i jednocześnie zanikła fonia a teraz przy każdej próbie uruchomienia telewizora jest czarny ekran bez dźwięku i co 30 sekund raz mignie zielona dioda po czym stale się świeci i ten cykl się powtarza jakby był w pętli.
✨ Telewizor Sony Bravia KDL 37EX402 przestał działać podczas oglądania, pojawiły się białe paski, a następnie zgasł obraz i dźwięk. Po odłączeniu od zasilania telewizor nie uruchamia się, świeci się zielona dioda, która co 30 sekund miga. Użytkownik nie ma zdjęcia problemu, ale później udało się je zdobyć. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, aby sprawdzić, czy ekran był myty, jednak nie wydaje się to być przyczyną usterki, ponieważ brak jest dźwięku. Ostatecznie telewizor został oddany do serwisu. Wygenerowane przez model językowy.