logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić tani i dobry sprzęt do instalacji alarmów i monitoringu?

ml0dy007 24 Lis 2005 11:36 1338 4
  • #1 2021314
    ml0dy007
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Witam !
    Chce zajac sie instslacja alarmow i monitoringu czy znacie namiary na jakies hurtownie z dobrym sprzetem i w miare tanim ?
    Zalezy mi na katalogu sprzetu zebym mogl przedstawiac swoim potencjalnym klientom co bedzie montowane.
    Jakiej firmy montowac alarmy i kamery ?

z gory dzieki za info
  • #2 2022327
    wowerman
    Poziom 23  
    Ocena: 28
    Mysle ze to szeroki temat.Nikt nie odpowie z głowy bo potrzeba sprzętu zależy od wymagań klienta,instalacji.
    Myślę ze trzeba zasięgnąć opinii serwisantów którzy siedzą w serwisach i naocznie doradzą.Odnośnie monitoringu np radiowego to poszukac w necie (Kiedyś montowałem nadajniki w agencji firmy z gdańska,nie jestem pewien ale chyba Radmor) odnośnie systemów alarmowych to ja polecam Satela dla małych i średnich systemów.Odnosnie duzych.Galaxy i Aritech.
    Urządzeń tv dozorowej poprostu jest mnóstwo, brać i sprawdzać.Mnie4 ostatnio podoba się sprzęcik Aper, Honeywell.
  • #3 2023161
    ml0dy007
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    dzieki za odpowiedz jeszcze bym was prosil o podanie mi jakis linkow do hurtowni lub sklepow gdzie mozna zamawiac tanio sprzet bo przydal by mi sie jakis katalog sprzetu.
  • #4 2023404
    wowerman
    Poziom 23  
    no tyci inwencji własnej. w google wpisz satel,novus,honeywell,aper,galaxy,aritech,będa linki.
  • #5 2038271
    Maniek24
    Poziom 16  
    Jesli chodzi o Konin i sklepy z alarmówką to bida z nendzom ja najczesciej korzystam z AMT no i na telefon masz bystry dział techniczny http://www.amt-alarmy.pl/
REKLAMA