logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odblokowanie radia VW Navigation System MFD po błędnym PIN i komunikacie SAFE

xx567 10 Cze 2023 23:03 5922 3
REKLAMA
  • #1 20612471
    xx567
    Poziom 4  
    Witam, mam problem z pozbyciem się komunikatu SAFE z radia. Przez przypadek wpisałem pin do radia błędnie przez co radio zablokowało się i cały czas występuje napis SAFE i blokada na radio. Próbowałem odczekać 24h by komunikat zniknął jak to opisano w sieci, jednak blokada nadal jest. Jakiś pomysł jak odblokować radio bez wyciągania go i grzebania przy nim? Odblokowanie radia VW Navigation System MFD po błędnym PIN i komunikacie SAFE
  • REKLAMA
  • #2 20612638
    danielzy
    Poziom 31  
    Ocena: 323
    Musisz poczekać około 1h ale na włączonym radiu - przekręć stacyjkę aby poszło zasilanie na radio , i wtedy się odblokuje do wpisania kodu.
  • REKLAMA
  • #3 21185933
    piotrbaldyzer38
    Poziom 4  
    Ocena: 5
    Witam, mam radio navigation system Sharan. Chciałbym kod, jaki jest do tego radia, bo akurat odłączyłem akumulator i nie znam kodu do radia i nie mam w ogóle do tego typu radia. Chciałbym o pomoc w zdobyciu tego kodu, bo radio prosi o kod.
  • #4 21186221
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    Temat archiwalny - dyskusja nie toczyła się w nim od ponad roku. Dodaj odpowiedź tylko jeśli masz poradę do dodania.
REKLAMA