logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kod do nawigacji MFD VW wersja D nie jest akceptowany - co robić?

CorekG60 13 Lis 2005 19:05 2397 3
REKLAMA
  • #1 1984652
    CorekG60
    Poziom 11  
    Witam ,jestem tu nowy i niestety niewiem gdzie to pytanko zadac,ale mam problem z navi MFD VW wer.D mianowicie wpisuje kod i niechce mi go przyjac choc prubuje 10 raz wpisywac ten kod ,to nieblokuje radia a jak sprubuje inny to po 3prubach blokuje radyjko,wiec kod jest raczej ten,czy ktos moze mi podpowiedziec jak to rozgryzc zeby zadzialalo?
  • REKLAMA
  • #2 1985808
    Takjakoś
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    A czy radyjko było juz podłaczone, i chodziło, czy dopiero prubujesz podpiąć??
  • REKLAMA
  • #3 1985915
    CorekG60
    Poziom 11  
    Ja je dopiero kupilem na allegro ,wiec zrobiles kostke iso od nowa czyli plus staly,plus ze stacyjki,iluminator i masa tyle mam podloczone w kostce iso zasilajacej,radio zekomo pacjentowi dzialalo dal kod i niby sie wpisuje ale po wpisaniu na dole pokazuje sie Pin i co dalej?wpisuje 0255 i tosamo bez zmian radio sie nieblokuje akodu nieprzyjmuje.:(
  • #4 1986020
    Takjakoś
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Faktycznie, chodzi o pin, ale nie PIN jako kod, ale zapewne SAFE PIN!Navi potrzebuje 3 napięć +12V.Musisz je(To trzecie) podpiąć podajze na pinie 5 w kostce ISO!Na radiu powinny być opisane piny, i chodzi o ten pod nazwa SAFE.
REKLAMA