logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd ochrony pliku w Finereader 6.0 na nowym systemie - jak naprawić?

marek_haj 10 Kwi 2003 11:24 1780 4
REKLAMA
  • #1 183124
    marek_haj
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Mam takie pytanei do sznawnego grona, czy ktos ie moze bawil programem Finereader w wersji 6.0? Instaluej go jako wersje demo, i po dwoch dniach dzialania na nowym systemie wywala mi blad ochrony jakies pliku. Wypsiuje cos takiego "D:\Finreader6.0 ... error.h150" podczas gdy jest zainstalowany na dysku C i to w zupelnie innym katalogu. Ma ktos pojecie o co chodzi ? Nie pomaga przeisnatlowanie go, usuniecie wpisow z rejestru, wszystki wpisow z dysku itp. Dopiero przeinstalowanie windy pomaga.
    Help
    Pozdrawiam
    MArek
  • REKLAMA
  • #2 183139
    Wald
    Poziom 12  
    u mnie finereader działa poprawnie w wersji polskiej, ściągnąłem go ze strony producenta i nie spotkałem się z tym problemem u nikogo
    mogę ci tylko podpowiedzieć jak przedłużać wersje demo, wystarczy w rejestrze w kluczu software odnaleść fine rider i pożniej znaleść polecenie run i tam będzie numer, ten numer jest wpisywany zaraz po instalacji i wystarczy go tylko później ponownie wpisać i znów będzie 14 dni
  • REKLAMA
  • #3 183143
    marek_haj
    Poziom 13  
    tyle to ja wiem :)
    sam napisalem sobie generator klucza do niego wiec nie mam problemow z obejsciem ograniczem dema. Problem w tym ze bez wzgledu na jego wersje, po pewnym czasie wywala mi sie w taki lwasnie sposob. Instalowanie systemu za kazdym razem jest troche nuzace.
    Aha dzialam na Win2000, moze to ma jakies znaczenie, u znajomka na XP tak samo sie wysypywalo.
    Pozdrawiam
    MArek
  • REKLAMA
  • #4 183214
    Luti
    Poziom 12  
    Ja mam na kompiku xp i niestety Finerider po zainstalowaniu tez miałem błąd ale całkiem innny.. :) , wogule chyba na xp i win2000 nie działa ten program , bo na 98 działa mi doskonale.
  • #5 183221
    marek_haj
    Poziom 13  
    hm nie strasz mnie
    pracuje w Maya i musze miec Win2000 bo chodzi tylko na systemach z jadrem NT.
    A tak przy okazji, to czemu wersja 5.0 dziala jak burza i nie ma z nia problemow? MOze jakas niedorobka jest choc szukalem czegos na steonie Abby i nic nie bylo na temat niekompatybilnosci z Nt czy Win2000?
    Pozdrofka
    MArek
REKLAMA