Dzień dobry poszukuję smartfona:
1. Nowy.
2. Jaką markę/model preferuję lub używałem do tej pory.
- dotychczas Samsung s10,
- zastanawiam się nad Samsug S21FE lub A54 alternatywnie jakiś REDMI Pro lub OnePlus.
3. System operacyjny: android.
4. Wielkość wyświetlacza -6" lub więcej.
5. Do czego głównie potrzebny będzie telefon
- praca: dużo rozmów, pisania emial i czytanie www (dlatego chciałbym by telefon optymalnie starczył na 2 dni na jednym ładowaniu).
6. Na jakich funkcjach zależy mi najbardziej - długa praca baterii, dual SIM (fizyczny gdzie obie karty mogę włożyć do telefonu), dobre zdjęcia
7. Jakie funkcje są mi całkowicie zbędne lub też mniej ważne.
8. Warunki/miejsca w których głównie będzie użytkowany telefon - biuro, dom.
9. Założony budżet: 2 - 2,5 tys pln
10. Inne wymagania - długie wsparcie producenta w zakresie aktualizacji oprogramowania, mozliwość dokupienia dedykowanego (nie uniwersalnego etui), dobrze gdyby telefon nie nagrzewał się ponadprzeciętnie w trakcie pracy.
1. Nowy.
2. Jaką markę/model preferuję lub używałem do tej pory.
- dotychczas Samsung s10,
- zastanawiam się nad Samsug S21FE lub A54 alternatywnie jakiś REDMI Pro lub OnePlus.
3. System operacyjny: android.
4. Wielkość wyświetlacza -6" lub więcej.
5. Do czego głównie potrzebny będzie telefon
- praca: dużo rozmów, pisania emial i czytanie www (dlatego chciałbym by telefon optymalnie starczył na 2 dni na jednym ładowaniu).
6. Na jakich funkcjach zależy mi najbardziej - długa praca baterii, dual SIM (fizyczny gdzie obie karty mogę włożyć do telefonu), dobre zdjęcia
7. Jakie funkcje są mi całkowicie zbędne lub też mniej ważne.
8. Warunki/miejsca w których głównie będzie użytkowany telefon - biuro, dom.
9. Założony budżet: 2 - 2,5 tys pln
10. Inne wymagania - długie wsparcie producenta w zakresie aktualizacji oprogramowania, mozliwość dokupienia dedykowanego (nie uniwersalnego etui), dobrze gdyby telefon nie nagrzewał się ponadprzeciętnie w trakcie pracy.