logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakiś wirus czy co problem z niedziałającymi linkami i adres

kolbi 27 Lis 2005 18:00 1081 5
REKLAMA
  • #1 2031615
    kolbi
    Poziom 16  
    Ocena: 44
    Witam mam problem mój system to windows xp poprostu coś się stało że na jaką stronke nie wejdę to już nic dalej na niej mi nie działa mam na myśli linki i ikony ,np powiedzmy interia wchodzę na pocztę klikam na przycisk zalogój on nie działa czy czytam na forum temat ktoś podaje gotowego linka próbuję na nie go kliknąć a no jakby nie widoczny tz niby adres się podświetla ale pasek nie ładuję strony efekt ten jest prawie na każdej stronie,skanowałem system ad aware awastem,hijackers i nic.
  • REKLAMA
  • #2 2032335
    baro
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    Spróbuj "pogrzebać" w ustawieniach przeglądarki, ew zainstaluj sobie inną (mozilla firefox) i sprawdź czy problem występuje, możesz też sprawdzić ustawienia firewalla.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2032377
    rybart
    Poziom 23  
    Ocena: 24
    Spróbuj przywrócić stadnardowe ustawienia zabezpieczeń przeglądarki IE:
    [Narzędzia/ Opcje internetowe/ Zabezpieczenia] a dalej jak na ilustracji:

Jakiś wirus czy co problem z niedziałającymi linkami i adres
  • REKLAMA
  • #4 2032629
    kolbi
    Poziom 16  
    Dzięki za podpowiedzi mozilla firefox działa ok, poziom zabezpieczenia faktycznie przestawił się na max nie wiem jakim cudem ale odchaczyłem na standardowy i dalej to samo .Ale mozilla działa także odpowiada mi to-a mam pytanie jeszcze z innej beczki jak się robi screenschota.
  • REKLAMA
  • #5 2032898
    rybart
    Poziom 23  
    Ocena: 24
    Np takiego okna jak wyżej?

Alt + PrintScrn (Preintscreen) - wpycha ci to obraz bierzącego okna do schowka, a potem wklejasz to np do Painta i zapisujesz.

Są programiki z rozbudowanymi funkcjami przechwytywania ekranu np "Alternate Tools PicView" tu masz link: Wybierasz [Tools/Capturer]
  • #6 2033590
    kolbi
    Poziom 16  
    Dzięki o to mi chodziło pozdrawiam.
REKLAMA