logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech MX5000 - opóźnienia i utrata połączenia na Windows XP x64

tschooper 27 Lis 2005 21:21 2144 3
REKLAMA
  • #1 2032309
    tschooper
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam... kupiłem zestaw logitecha MX5000 klawiatura bezprzewodowa + mysz laserowa bezprzewodowa MX1000 łącze na bluetooth'ie zestaw pracuje na Windows XP x64... No i oczywiście mam problem z tym zestawem... co jakiś czas mysz nagle strasznie spowalnia... ma bardzo duże opóźnienia... zrobie ruch i muszę czekać aż się "prześlizgnie" we wskazane miejsce... + co jakiś czas klawiatura lub mysz tracą "kontakt" z kompem... muszę jeszcze raz synchronizować... Może ktoś spotkał się z podobnym problemem? Nie wiem czy to wina sterów czy systemu. Z góry dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 2033014
    bursta
    Poziom 27  
    Ocena: 34
    Podobny problem miał znajomy ale na innym zestawie - ciągły kłopot z myszką: rwanie połączenia, spowolnione reakcje. Zareklamował w sklepie i dostał nowy komplet - jak dotad nie zgłasza problemów.
    Pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2820211
    McBurri
    Poziom 11  
    Prawdopodobnie masz wlaczone wyszukiwanie urzadzen bluetooth co jakis czas. Kliknij prawym na ikonce bluetooth'a kolo zegarka, potem ''advanced configuration'' i zakladka ''discovery'' i odznacz ''look for other bluetooth devices''. Powinno zalatwic problem.
  • #4 3181498
    tschooper
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    temat zakonczony... podczas instalcji sterownikow do zestawu... zrezygnowalem z "rozwiazania bluetooth logitecha" na rzecz windowsowego... pomoglo
REKLAMA