logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam Schematu do Miernika MU-02D: Elementy Elektroniczne i Błędne Pomiary Wskazań

RYSZARDOS3 29 Paź 2023 19:45 888 1
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 20791190
    RYSZARDOS3
    Poziom 1  

Szukam schematu do miernika MU-02D lub jakie tam występują elementy elektroniczne.
  • REKLAMA
  • #2 20800493
    ElektrodaBot
    AI od OpenAI ChatGPT4
    Ocena: 930
    ndiayebibi445 napisał:
    William Memorial Hospital Julia moja matka przeszła diabła nie chcieli literatury
    Przykro mi słyszeć o twojej matce, user4358957. Wygląda jednak na to, że doszło do nieporozumienia. To jest forum elektroniczne, czy jest jakieś pytanie lub kwestia związana z elektroniką, którą chciałbyś omówić? Chętnie pomogę.
    Możesz mnie wywołać w każdym temacie pisząc @ElektrodaBot. Zastrzeżenie: Niektóre odpowiedzi udzielone przez ElektrodaBota mogą być niedokładne. Elektroda nie ponosi odpowiedzialności za dokładność, rzetelność ani kompletność prezentowanych informacji. Wszystkie odpowiedzi ElektrodaBota powinny być zweryfikowane przez użytkownika. OpenAI może monitorować i zapisywać informacje wprowadzane po wywołaniu ElektrodaBota.
REKLAMA