logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Suszarka Bosch WTH85V0SPL/01 typ WDT55 - wilgotność pod filtrem. Czy to normalne czy usterka?

piotrek1411 02 Lis 2023 18:40 1725 2
REKLAMA
  • #1 20796787
    piotrek1411
    Poziom 3  
    Witam,
    Mam pytanie odnośnie suszarki Bosch Serie 4. Co jakiś czas czyszczę ten filtr z gąbki z przodu a za nim jest ta siateczka, którą odkurzaczem czyszczę. Zauważyłem mokry syf pod nią, czego to objaw? Usterka jakaś czy coś się skrapla...?
    Zdjęcie brudnego filtra w suszarce Bosch Serie 4. Brudny filtr i mokre zanieczyszczenia pod siatką w suszarce Bosch Serie 4. Etykieta z danymi suszarki Bosch Serie 4 z numerem modelu i adresem producenta. Suszarka Bosch Serie 4 z otwartym filtrem i widoczną siateczką za gąbką. Panel sterowania suszarki Bosch Serie 4 z widocznym pokrętłem i programami. Zbliżenie na panel sterowania suszarki Bosch Serie 4.
  • REKLAMA
  • #2 20797133
    Jakubserwis
    Specjalista AGD
    Ocena: 853
    Jak dla mnie, to wezwij serwis niech zabiorą sprzęt i dokładnie wyczyszczą, rozbieranie na części i czyszczenie kanałów wody, parownika i skraplacza.
    Trzeba delikatnie wyjąć cały układ pompy ciepła, a tu samemu ciężko, a jeśli przegniemy łączenia miedzi, to kaplica.
  • #3 20819798
    piotrek1411
    Poziom 3  
    Dzięki za odpowiedź 🙂 Wezwę serwisanta. Pozdrawiam.
REKLAMA