Witam. Chciałbym kupić pierwszą suszarkę. W tej chwili pralka Siemensa IQ300, więc pewnie Bosch/Siemens. Budżet do 2500PLN. Upodobań i preferencji nie mam, bo nigdy suszarki nie używałem i ciężko stwierdzić, co właściwie tam ma być. W pralce używane są 3 programy(rzadko jakiś szybki, bawełna 40 i 90 od czasu do czasu) i jedyna opcja, która się wydaje dla mnie atrakcyjna to "do szafy". Najważniejsze, żeby ubrania(najczęściej program 40st. bawełna w pralce) nie wyglądały tragicznie, ale można było je użytkować w domu i ewentualnie śmieci wynieść, czy do sklepu osiedlowego iść bez wstydu. Porządne rozwieszenie na zwykłej suszarce jest wystarczające do takich ubrań i to jedyne wymaganie w sumie jakie mamy, bo "granie na czekanie" czy krasnoludki czyszczące wnętrze raczej odpada, bo sam mogę konserwować sprzęt. Do tej pory wpadł mi w oko model Siemensa WM14UR0EPL iQ500 (pompa) i Bosch WTG86410PL(grzałka). CO Szanowni Państwo polecacie? Rozglądam się w dużych sklepach w razie czego, bo łatwiej mi czytać i porównywać.