Martechem - full flasz, naprawa imei i telefon jeżeli nie był uszkodzony mechanicznie wstaje na 100%
Ale napisz czym próbowałeś go robić i w jaki sposób?
pozdr
Ja miałem takiego v 12 , w którym "udało" mi się nawet bootcore uwalić.
Wgrałem fubu v12 i śmiga, tylko chyba nie będzie dla Ciebie pociechą- zrobiłem to oryginałem SST.
Jeśli potrzebujesz fubu v12 to mogę wysłać ftp-em 32MB
Jeżeli myślisz na poważnie robić przy fonkach to kup martecha a będziesz tak zadowolony jak ja z jego zakupu. Dzisiaj znowu naprawiałem dwie szt. po nieudanych simlockach jakimiś crakami.
pozdr
✨ Dyskusja dotyczy przywracania do życia martwego telefonu Siemens C65 V12. Podstawową metodą jest wgranie nowego oprogramowania (firmware), najlepiej oryginalnym narzędziem SST, co pozwala nawet na naprawę uszkodzonego bootcore. W przypadku braku oryginalnego sprzętu i oprogramowania, polecane jest użycie urządzenia Martechem, które umożliwia pełny flash, naprawę IMEI i skuteczne ożywienie telefonu, o ile nie jest uszkodzony mechanicznie. Alternatywnie wymieniono zestaw narzędzi papuas+flasher do X65, vklay oraz eepromtool3.15, jednak ich użycie wymaga dużej cierpliwości i doświadczenia. W dyskusji podkreślono, że darmowe rozwiązania do przywracania martwego C65 praktycznie nie istnieją, a inwestycja w profesjonalny sprzęt jest rekomendowana dla osób poważnie zajmujących się naprawą telefonów Siemens. Wygenerowane przez model językowy.