Witam Mam do przerobienia lampki 8 funkcji lampki chcę przerobić w ten sposób żeby świeciły światłem stałym nie migały nie mrugały jest to funkcja numer 8 sterownika Proszę o pomoc załączam zdjęcie sterownika.
Witam
Kolega chce aby non stop świeciły bez sterownika ?
Jezeli dobrze widzę to ma zasilanie napięciem zmiennym, mostek prostowniczy i włączane 4 tory tranzystorem . Daj zdjęcia gdzie idą przewody . Bo bezpośredno do sieci na pewno nie podłączysz.
Pozdrawiam
Witam, a czy ja tam napisałem, że będą świecić bez sterownika? Wiem, że nie będą. Moje pytanie brzmi, jakie elementy układu pominąć i gdzie przelutować przewody lampek, aby pominąć programy sterownika?
✨ Użytkownik poszukuje pomocy w modyfikacji lampek LED z 8 trybami, aby świeciły światłem stałym, eliminując migotanie. W odpowiedziach zasugerowano, aby połączyć odpowiednie ścieżki na płytce sterownika oraz usunąć tranzystory, co pozwoli na stałe świecenie. Podano również linki do podobnych tematów, które ilustrują omijanie migotania lampek. Użytkownik podziękował za pomoc i obiecał poinformować o rezultatach modyfikacji. Wygenerowane przez model językowy.