Witam. Nie wiem czy dział dobry ale dotyczy poniekąd TV a nic innego nie znalazłem odpowiedniego. Ale do rzeczy. Chcę kupić przystawkę smart do starego TV ok 10 lat. Jest teraz w promocji Xiaomi TV stick w dobrej cenie z Androidem. Android chyba 9,0. Nie wiem czy nie będzie problemu z aktualizacją. Ale posłucham kolegów co maja z tym do czynienia. Kolejna to Amazon fire stick na systemie Fire OS7 cokolwiek to jest. I jeszcze jedna to przystawka od Googla z ich systemem operacyjnym. Tylko że google jest to przystawka chromecast a ja nie potrzebuję żadnego streemeu z zewnętrznych źródeł. Głównie chodzi mi o oglądanie YT, Netflix. Idealnie gdyby pilot miał przycisk YT. Poradźcie coś proszę.
Cena Amazon TV to 239zł a Xiaomi znalazłem za 159zł. Użytkownikiem będzie starsza osoba więc obsługa nie powinna być zbyt skomplikowana.
Google 4.0 oferuje chyba oprócz strumieniowania też oglądanie internetu. Jest na Androidzie - 219zł.
Cena Amazon TV to 239zł a Xiaomi znalazłem za 159zł. Użytkownikiem będzie starsza osoba więc obsługa nie powinna być zbyt skomplikowana.
Google 4.0 oferuje chyba oprócz strumieniowania też oglądanie internetu. Jest na Androidzie - 219zł.