Mam problem z ładowaniem. Zacząłem od sprawdzania iskrownika. Regulator został wymieniony, ponieważ poprzedni miał przebicie. Przejdę teraz do meritum. Sprawdzając iskrownik zgodnie z poradnikiem na YouTube, krok po kroku, nie znalazłem przebicia na obudowie. Jednak podczas pomiaru rezystancji pokazywało 0 ohm. Próbowałem różnych ustawień, ale cały czas pokazywało zero. Na YouTube widziałem, że powinno pokazywać około 0.15-0.20 ohm. Nie wiem, czy dobrze to robiłem. Sprawdzałem również kostkę, która idzie od iskrownika. Dodam, że podczas jazdy zdarzało się, że prąd całkowicie się wyłączał - światła, obroty na 0 na zegarach, ale jechałem dalej a czasem nie chciał w ogóle zapalić kręce a on nic gdy zapalił chodzil normalnie już. Natomiast z włączonymi światłami drogowymi i kierunkowskazami, napięcie ładowania wynosi 13.2V przy 5 tysiącach obrotów. Przy wzroście obrotów z 3 tysięcy, światła stają się jaśniejsze. Przepraszam za chaotyczny opis, ale naprawdę nie wiem, jak to wszystko wyjaśnić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.