logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

CCcam.cfg problem ZGEmma

JanekKos2 13 Sty 2024 20:49 2274 4
REKLAMA
  • #1 20907749
    JanekKos2
    Poziom 2  
    Kupiłem kolejny dekoder ZGEmma. Pierwszy to H9S SE, a nowy to H8 2H. Dla testów przerzuciłem ten sam plik CCcam do var>etc i H8 2H nie łyka linii. Jeśli ma to znaczenie H9S SE był wyłączony. Czy wie ktoś co robię źle?
  • REKLAMA
  • #2 20909200
    tomaszlonski
    Poziom 38  
    Ocena: 883
    Jak się ma zerowe pojęcie w konfiguracji to nic dziwnego. Nie dość że nie masz pojęcia gdzie ma być plik to udostępnianie tych samych linijek z dwóch urządzeń powoduje blokady.

Temat nie jest zgodny z regulaminem forum.
  • REKLAMA
  • #3 20909272
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2907
    JanekKos2 napisał:
    Kupiłem kolejny dekoder ZGEmma. Pierwszy to H9S SE, a nowy to H8 2H. Dla testów przerzuciłem ten sam plik CCcam do var>etc i H8 2H nie łyka linii. Jeśli ma to znaczenie H9S SE był wyłączony. Czy wie ktoś co robię źle?

I na dodatek nie umiesz pisać. Zgemma.
  • REKLAMA
  • #4 20909681
    JanekKos2
    Poziom 2  
    tomaszlonski napisał:
    Jak się ma zerowe pojęcie w konfiguracji to nic dziwnego. Nie dość że nie masz pojęcia gdzie ma być plik to udostępnianie tych samych linijek z dwóch urządzeń powoduje blokady.

Temat nie jest zgodny z regulaminem forum.

Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem. A nie był zapatrzony we własne ego to byś doczyta, że jeden z dekoderów był wyłączony systemowi jest obojętne (może się mylę). Po podłączeniu tego pierwszego tam wszystko jest OK. Oprócz tych linii testowałem też inne testowe dokładnie szt dwie jedna 7l i 8l. Żadna nie działa. Zawsze wrzucałem do katalogu tego co opisałem wyżej i działało kilku krotnie. Jeśli znasz merytoryczną odpowiedz na zadane pytanie to proszę o jej udzielenie. Jeśli nie to patrz dalej w lustro i wzdychaj.
  • #5 20909694
    vito007
    Poziom 26  
    Ocena: 214
    Gdybyś czytał za zrozumieniem, to byś doczytał, że to temat nie na to forum...
REKLAMA