logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wybrać Android TV Box do gier i aplikacji z Google Play?

malickizbyszek 28 Sty 2024 11:32 1722 3
REKLAMA
  • #1 20932910
    malickizbyszek
    Poziom 2  
    Android Smart TV. Witam szukam jakiegoś wygodnego boxa pod tv, oryginalny jest strasznie ograniczony, nie mogę instalować aplikacji ze sklepu Play. Nie ukrywam że denerwują mnie różne reklamy na dedykowanych aplikacjach, oraz brak możliwość chociażby zagrania w call of duty, który jest dostępny na Google Play.
    Zastanawiam się nad produktem savo, czy też boxem z aliexpresu z nowszym androidem i większą pojemnością danych. Kiedyś już używałem podobnego rozwiązania, jednak z powodu braku aktualizacji systemu, box stał się nie przydatny. Może ktoś ma coś co można polecić ? Laptop z windowsem odpada, chyba że są jakiś wygodny system android który mogę wgrać na laptopa, wtedy to jak najbardziej ponieważ daje to większe możliwości :)
    Załączniki:
    • Jak wybrać Android TV Box do gier i aplikacji z Google Play? IMG_20240128_113303.jpg (114.4 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20933313
    clubber84
    Poziom 39  
    Ocena: 1695
    Witam,
    malickizbyszek napisał:
    boxem z aliexpresu z nowszym androidem i większą pojemnością danych

jeśli masz na myśli tego boxa ze zdjęcia, to odpuść sobie wszystkie boxy z najnowszym Androidem na prockach RockChip - zawierają malware i po kilku tygodniach czy miesiącach zamulają i wieszają się.
    Kup najnowszego Chromecasta czy Xiaomi boxa dostępnego w normalnym polskim sklepie internetowym. Podłączysz do TV, sparujesz pada na bluetooth i będziesz sobie grał w gry mobilne.

Pozdrawiam
  • #4 20934005
    malickizbyszek
    Poziom 2  

Albo laptop, którego nie używam, i zainstalować na nim system Chrome OS, który umożliwia instalowanie aplikacji tak jak Android.
REKLAMA