Siemano, mam problem z audio. Od 4 lat używałem tych samych słuchawek na USB (nauszne), ale zaczął się psuć kabel znowu i stwierdziłem, że nie będę wymieniał kabla kolejny raz, tym bardziej że siedzę przed komputerem bardzo dużo i nie chcę, żeby moja głowa wyglądała tak jak Izaka. Więc zakupiłem słuchawki IEM, głównie po to, by nie mieć śladu na włosach i czaszce XD. Sam problem polega na tym, że gdy słuchawki są podłączone bezpośrednio do wejścia aux z tyłu płyty głównej, słychać szumy i "artefakty" jakby wysokoherzowe dźwięki, tak jakby to była wina kabla. Okazało się, że po podłączeniu ich do frontu obudowy, tego problemu nie ma, więc to nie jego wina, a coś jest nie tak z samą płytą bądź wyjściem. Wyjście aux raczej na pewno nie jest uszkodzone, nigdy do niego wcześniej nic nie podłączałem. Płyta to Aorus b450 elite ver. 1.0
Może ktoś miał podobny problem, zależy mi, żeby były podłączone z tyłu z kwestii audio i estetycznych, zwisający kabel z przodu obudowy nie wygląda dobrze.
Może ktoś miał podobny problem, zależy mi, żeby były podłączone z tyłu z kwestii audio i estetycznych, zwisający kabel z przodu obudowy nie wygląda dobrze.