W trakcie pracy Envy Notebook HP 17n190nz model P0H31EA3#UUZ, na Windows 10, nagle włączył się niebieski ekran ze stopcode. W zasadzie nic na nim nie robiłem w tym czasie, ale coś mi się wydaje, że przechodząc widziałem toczącą się wcześniej aktualizację. Komputer zresetował się i pokazywały się kolejne stopcody na kolejnych ekranach. Po kilku nieudanych próbach uruchomienia systemu spróbowałem odzyskiwania systemu klawiszem F11 - pokazało się menu, ale już nie reagujące na klikanie jakiejkolwiek opcji. Nie wiem jak teraz wejść w tryb wiersza poleceń ...
Wrażliwe dane skopiowałem z użyciem płyty startowej Kaspersky, pod Win XP. To był pewnie błąd, który dobił system, ale dane skopiowałem na dysk przenośny USB.
Jakie mam możliwości?
Odpinałem dysk twardy startując z pendrive - efekt taki sam, czyli zmieniające się ekrany śmierci z kolejnymi stopcode'ami.. Komputer wiesza się na etapie logo HP i próby ładowania, która kończy się albo niebieskim ekranem i restartem, albo zawieszeniem...
Wrażliwe dane skopiowałem z użyciem płyty startowej Kaspersky, pod Win XP. To był pewnie błąd, który dobił system, ale dane skopiowałem na dysk przenośny USB.
Jakie mam możliwości?
Odpinałem dysk twardy startując z pendrive - efekt taki sam, czyli zmieniające się ekrany śmierci z kolejnymi stopcode'ami.. Komputer wiesza się na etapie logo HP i próby ładowania, która kończy się albo niebieskim ekranem i restartem, albo zawieszeniem...