logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Powerbank ładowany solarnie i umożliwiający jednoczesne ładowanie urządzenia

tomekkotkowicz73 01 Lut 2024 12:44 342 6
REKLAMA
  • #1 20939269
    tomekkotkowicz73
    Poziom 2  
    Jaki powerbank można ładować ładowarką solarną i jednocześnie z niego ładować urządzenie?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20939326
    tomekkotkowicz73
    Poziom 2  
    Nie rozumiemy się ja nie chcę kupować pawerbanka solarnego, mam mate solarną i potrzebuję dobrać powerbank który podczas ładowania się mogę używać do ładowania np.telefonu
  • REKLAMA
  • #5 20939623
    tomekkotkowicz73
    Poziom 2  
    Dziękuję bardzo za informację, poszukam czegoś w internetach bo tej firmy powerbank jest hahaha wybuchowy!
  • REKLAMA
  • #7 21122366
    tomekkotkowicz73
    Poziom 2  
    Udało mi się kupić

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał powerbanku, który można ładować za pomocą panelu solarnego i jednocześnie używać do ładowania innych urządzeń. Odpowiedzi wskazały, że wiele powerbanków solarnych nie spełnia oczekiwań, a najlepszym rozwiązaniem jest model z funkcją pass-through. Zasugerowano powerbank Green Cell o pojemności 10000 mAh, który umożliwia jednoczesne ładowanie i zasilanie podłączonego urządzenia. Użytkownik wyraził obawy dotyczące jakości produktów tej marki.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA