logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dobór sprzętu do internetu Play w Serock mazowieckie - ZTE MF-258K czy 5G CPE MAX 5?

rybanet1 19 Lut 2024 11:27 279 0
REKLAMA
  • #1 20968471
    rybanet1
    Poziom 1  
    @matek451 Witam serdecznie widzę, że tu profesjonalną wiedzą wymiatasz dlatego chętnie podpytam i z góry dziękuje za wiedzę. Aktualnie jestem na Internecie radiowym od rfc, ale strasznie skacze ping na Diablo :) może to przez router tp linka stary nie wiem. Przez weekend pożyczyłem od znajomych router stary Huawei z kartą playa pasmo 2ca 2x2 i chodziło to wszystko o wiele lepiej niz na radiowym rfc ( między 30mb do 60 mb download i ping 25 latency w grze 90 - 100 stabilnie na radiówce skoki do 600 pingu i wyżej) dlatego zamierzam przejść na Internet mobilny Play. Wiem, że w ofercie nie maja routerów z agregacją 4x4 szkoda no ale zakładając, że nie kupuje nic sam i wybieram coś z ich oferty to która opcja będzie dla mnie lepsza pod względem szybkości Internetu: Lokalizacja: 86-022 Borówno ul Topolowa

PIERWSZA: Internet bezprzewodowy bez limitu 5G koszt 125 zł w tym spłacanie routera i po tym router jest mój - router 5G CPE 5 (H155-381)
    DRUGA: Internet Unlimited 5G 130 zł sprzęt na zasadzie wypożyczenia - zestaw 5G CPE MAX 5 (H352-381) + Huawei wifi ax3
    Moderowany przez jimasek:

Proszę założyć swój własny wątek na forum a nie zaśmiecać inne
    3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.

----
    Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    przez jimasek dnia 19 Lut 2024 11:27
  • REKLAMA
REKLAMA