@matek451 Witam serdecznie widzę, że tu profesjonalną wiedzą wymiatasz dlatego chętnie podpytam i z góry dziękuje za wiedzę. Aktualnie jestem na Internecie radiowym od rfc, ale strasznie skacze ping na Diablo
może to przez router tp linka stary nie wiem. Przez weekend pożyczyłem od znajomych router stary Huawei z kartą playa pasmo 2ca 2x2 i chodziło to wszystko o wiele lepiej niz na radiowym rfc ( między 30mb do 60 mb download i ping 25 latency w grze 90 - 100 stabilnie na radiówce skoki do 600 pingu i wyżej) dlatego zamierzam przejść na Internet mobilny Play. Wiem, że w ofercie nie maja routerów z agregacją 4x4 szkoda no ale zakładając, że nie kupuje nic sam i wybieram coś z ich oferty to która opcja będzie dla mnie lepsza pod względem szybkości Internetu: Lokalizacja: 86-022 Borówno ul Topolowa
PIERWSZA: Internet bezprzewodowy bez limitu 5G koszt 125 zł w tym spłacanie routera i po tym router jest mój - router 5G CPE 5 (H155-381)
DRUGA: Internet Unlimited 5G 130 zł sprzęt na zasadzie wypożyczenia - zestaw 5G CPE MAX 5 (H352-381) + Huawei wifi ax3
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez jimasek dnia 19 Lut 2024 11:27
PIERWSZA: Internet bezprzewodowy bez limitu 5G koszt 125 zł w tym spłacanie routera i po tym router jest mój - router 5G CPE 5 (H155-381)
DRUGA: Internet Unlimited 5G 130 zł sprzęt na zasadzie wypożyczenia - zestaw 5G CPE MAX 5 (H352-381) + Huawei wifi ax3
Moderowany przez jimasek:
Proszę założyć swój własny wątek na forum a nie zaśmiecać inne
3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez jimasek dnia 19 Lut 2024 11:27