logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak aktywować dotyk w Lenovo C340-14API po wymianie ekranu?

Maniek911 21 Mar 2024 09:45 627 1
REKLAMA
  • #1 21013082
    Maniek911
    Poziom 20  
    Ocena: 54
    Witam, posiadam laptopa Lenovo c340-14API który miał uszkodzony wyświetlacz wraz z dotykiem u nas matryca nieosiągana więc zamówiłem z ali wszystko działa, ekran jest ale mam problem z dotykiem bo on w_ogóle nie działa. Sprzedający mówił abym usunął sterowniki i wgrał od nowa od I2C HID, zrobiłem to ale nadal jest to samo.

Posiadam Windows 11, gdy odinstaluje po ponownym uruchomieniu instaluje sobie sam ale jak zauważyłem że wersja jest z 2006 roku? Może tutaj jest problem że sterowniki są stare i nie działa dotyk.
    Sprzedający twierdzi że lcd są sprawdzane przed wysyłką i działają na_pewno.

Na stronie producenta nie ma żadnych sterowników do tego modelu Zrzut ekranu menedżera urządzeń na laptopie Lenovo z otwartym oknem właściwości urządzenia I2C HID. Widok ekranu laptopa Lenovo z otwartym oknem ustawień urządzenia I2C HID. Ekran laptopa Lenovo z otwartym oknem właściwości sterownika I2C HID. Zdjęcie ekranu Menedżera urządzeń w laptopie Lenovo z zaznaczoną opcją Sterownik urządzenia I2C HID. Zdjęcie ekranu laptopa Lenovo z otwartym oknem menedżera urządzeń pokazującym właściwości urządzenia I2C HID.
  • REKLAMA
REKLAMA