W Brave Portable win64-1.28.106 76 który mam nie mogę dodać rozszerzenia z web strore, gdy klikam na rozszerzenie dostaje komunikat by zaktualizować przeglądarkę

,
" Nie udało się uruchomić sprawdzania aktualizacji (kod błędu 1: 0x80004005). i oszukania jej plików w rejestrze. Śmieszny jest fakt że parę miesięcy temu do brave dodałem kilka rozszerzeń, malwarebytes, volume boster, tłumacz google niestety nie zapisałem czynności wykonania i teraz mój duży problem.
Gdzieś w poradach" brave help center" znalazłem to " Wydaje się, że jest to związane z użytkownikami, którzy pobrali instalator o nazwie brave_installer_x64.exelub brave_installer_x86.exez Github. Niestety ten instalator nie był przeznaczony do bezpośredniej instalacji bez uwzględnienia określonych parametrów konfiguracyjnych i z tego powodu nie przesyłamy go już do naszych wydań GitHub. Użytkownicy powinni instalować Brave z plikami BraveBrowserSetup.exe, BraveBrowserSetup32.exe, które poprawnie skonfigurują Brave do kontaktowania się z naszymi serwerami aktualizacji i automatycznej aktualizacji do najnowszych wersji po ich wydaniu. Jest to plik instalacyjny, który jest uruchamiany, gdy użytkownicy odwiedzają stronę braw.com/download. Gdy pobrałem Brave chcąc go rozpakować / admin /dostałem to rys 3

.
W innym miejscu YT by zrobić skan sfc i chkdsk /f/r , ten właśnie wykaz logów zamieściłem , gdzieś była info żeby pobrać vc_redistx64.exe ze strony visual C ++Redistributble for Visual Studio 2015