Na wstępie przepraszam, jeśli to nie jest dobry dział, ale nie wiedziałem, jaki dział byłby odpowiedni do tego typu pytania.
A mianowicie, szukam czcionki (takiej jak na tablicy LED) i nigdzie nie mogę znaleźć takiej, w której byłyby polskie znaki. W jednej jest co prawda ł, ale po pierwsze, potrzebuję wszystkich polskich liter, a po drugie to i tak ta czcionka się nie zgadza estetycznie z tym, co ja potrzebuję. Na dołączonych zdjęciach są przykłady tego co potrzebuję (nie mogłem znaleźć jednego, na którym byłyby wszystkie polskie znaki
(zresztą tu nie ma ź bo nie mogłem znaleźć)). (i tak, wiem że to jest kościelna tablica do wyświetlania tekstów pieśni, ale tylko to przyszło mi do głowy jak szukałem przykładu tego co chcę osiągnąć
) I teraz główne pytanie: ma ktoś taką czcionkę albo wie ktoś, jak taka czcionka się nazywa?
A mianowicie, szukam czcionki (takiej jak na tablicy LED) i nigdzie nie mogę znaleźć takiej, w której byłyby polskie znaki. W jednej jest co prawda ł, ale po pierwsze, potrzebuję wszystkich polskich liter, a po drugie to i tak ta czcionka się nie zgadza estetycznie z tym, co ja potrzebuję. Na dołączonych zdjęciach są przykłady tego co potrzebuję (nie mogłem znaleźć jednego, na którym byłyby wszystkie polskie znaki