logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Nieprawidłowy układ i suwak na YouTube w Chrome i Firefox - co robić?

bilikowski44 12 Kwi 2024 21:27 1008 3
REKLAMA
  • #1 21043246
    bilikowski44
    Poziom 4  

Witam. Ostatnio YouTube zaczęło mi dziwnie wyświetlać strony filmiki po lewej, a komentarze po prawej. Z początku myślałem, że może zmienili układ strony czy coś, ale z tego co zauważyłem, dzieje się to tylko u mnie i to na przeglądarkach Chrome i Firefox. Edge i Opera GX wyświetlają się poprawnie. Dodatkowo, po włączeniu filmu w trybie pełnoekranowym, na samym dole ekranu pojawił mi się suwak, którego w żaden sposób nie można wyłączyć. Ma ktoś pomysł, co z tym zrobić?

Zrzut ekranu z YouTube, z filmikiem po lewej i komentarzami po prawej. Zrzut ekranu z YouTube z widocznym nienaturalnym układem strony, gdzie filmy są po lewej, a komentarze po prawej. Zrzut ekranu z YouTube z filmem o Su 47 Berkut z wysuniętym skrzydłem na płycie lotniska w nocy.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21043262
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10457
    W Chrome i FF bez logowania na YT masz to samo? W trybie prywatnym tez? Na innych kontach YT tez?

Tutaj autor mial taki sam problem: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4037986.html pewnie tez YT na Tobie testuje nowe opcje.
  • REKLAMA
  • #3 21043275
    bilikowski44
    Poziom 4  
    masz rację po wylogowaniu się lub po przejściu w tryb prywatny problem znika a na Edge i Operze GX po prostu nie byłem zalogowany
  • #4 21043290
    bilikowski44
    Poziom 4  
    Chyba muszę poczekać aż YouTube przestanie eksperymentować na moim koncie
REKLAMA