logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens SL45i - telefon wyłącza się po wgraniu patcha przez VKlay

kamik19 05 Gru 2005 22:01 1086 4
REKLAMA
  • #1 2057219
    kamik19
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam. Mam tel siemens sl45i. Dzis programem vklay wgrałem pacza (pojawiały się błędy CRC) no i... po wgraniu przy próbie włączenia mp3 tel wyłącza się. Sprobowalem usunac pacza. Nic to nie dało. Przy próbie wgrania softu wyskakuje błąd (screen w załączniku). Prosze poradźcie co zrobić. Ustawienia vklaya były na siemensa sl45 (turn on) a potem tez zwyklego.
    Załączniki:
    • Siemens SL45i - telefon wyłącza się po wgraniu patcha przez VKlay blad.JPG (58.69 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2203049
    azyl17
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 7
    sprpobj innym programme flaschowac .np. UNISIEMENS.A jak ten nie pomoze to poszukaj takieg pprogramu ktory kasuje starego flascha i dopiero potem nagrywa nowego
  • REKLAMA
  • #3 2204275
    flashmmx
    Poziom 23  
    Ocena: 12
    www.slka.vdns.pl
  • REKLAMA
  • #4 2204757
    bbxb
    Poziom 31  
    Ocena: 94
    Ewidentnie wina softu. Trzeba wgrać nowy soft najlepiej caly nowy, uprzednio kasujac stary. I bedzie git.

pzdr.

Vklay tez kiedys uzywalem ale zamienilem go na freie.
  • Pomocny post
    #5 2205285
    parixon
    Poziom 22  
    Ocena: 8
    Zacznijmy od tego czy bateria jest na full naładowana bo jak używałem Vklaya to jak sobie przypominam wywalało coś takiego gdy bateria nie była dobrze naładowana. Tak jak koledzy mówią zmień, program, jak nie idzie Vklayem. Zmień też na jakiś inny soft.
REKLAMA