Oszaleć idzie z tymi wszystkimi zakupami…
Od roku przymierzam się do zakupu suszarki do prania, ostatnio trafiły się wakacje last minute i musiałem do siostry jechać, bo bym nie zdarzył wysuszyć wszystkich ciuchów…
Dlatego już nie ma co czekać!
Planuje zakup suszarki do prania oraz samej pralki (niech będzie już zestaw z jakimś łącznikiem).
Jedna na drugiej będzie w zabudowie.
Budżet? No właśnie życie uczy mnie, aby kupić raz i porządnie bez kompromisów, aby służyło na lata.
W co celować?
Mamy dwójkę dzieci (6 lat i 1,5).
Posiadam jakąś zwykłą tanią pralkę, która dostaliśmy od teściów.
Ze względu na dzieciaki pralka używana jest często, a wręcz bym powiedział bardzo często…
Poleci ktoś sprawdzone modele Boscha?
Celuję w serię 8 - warto tak przepłacać?
I tak pewnie będziemy korzystali z jednego programu no maksymalnie pewnie dwóch…
Od roku przymierzam się do zakupu suszarki do prania, ostatnio trafiły się wakacje last minute i musiałem do siostry jechać, bo bym nie zdarzył wysuszyć wszystkich ciuchów…
Dlatego już nie ma co czekać!
Planuje zakup suszarki do prania oraz samej pralki (niech będzie już zestaw z jakimś łącznikiem).
Jedna na drugiej będzie w zabudowie.
Budżet? No właśnie życie uczy mnie, aby kupić raz i porządnie bez kompromisów, aby służyło na lata.
W co celować?
Mamy dwójkę dzieci (6 lat i 1,5).
Posiadam jakąś zwykłą tanią pralkę, która dostaliśmy od teściów.
Ze względu na dzieciaki pralka używana jest często, a wręcz bym powiedział bardzo często…
Poleci ktoś sprawdzone modele Boscha?
Celuję w serię 8 - warto tak przepłacać?
I tak pewnie będziemy korzystali z jednego programu no maksymalnie pewnie dwóch…