logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - Tablet nie włącza się po zmianie systemu, jak sformatować?

michalkuma20 05 Cze 2024 14:34 690 4
REKLAMA
  • #1 21108331
    michalkuma20
    Poziom 2  
    Mam problem z tabletem Samsung Galaxy Tab 2 10.1 A mianowicie zmieniłem system na nim, wszystko dobrze działało, tablet się uruchomił. Na drugi dzień tablet nie włącza się widać tylko taką lekką poświatę, że coś się świeci. Próbowałem włączyć, wyłączyć, czekałem aż się rozładuje i potem znowu próbowałem go uruchomić ale to na nic. Czy ktoś wie jak mogę sformatować dysk? Niestety przez kabel USB nie zadziała no bo nie chce się tablet włączyć.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21108357
    k45i89o98j66
    Poziom 39  
    Ocena: 992
    To tak jak byś napisał kupiłem jakieś auto i wlałem w niego jakiś płyn i teraz nie jedzie.

Opisz dokładnie:
    Samsung Galaxy Tab 2 10.1 A
    Taki system miał jak działał
    Taki system wgrałem przed tym jak się zepsuł.
    To i to tak robiłem tym i tym programem i plikiem.

A tak to można się tylko domyślać co robiłeś czym.
  • REKLAMA
  • #3 21108381
    michalkuma20
    Poziom 2  

Miał system Android 4.2.2 Jelly Bean, model tego tabletu to GT-P5100, wgrałem system za pomocą aplikacji Odin3, nazwa na zmieniony system to Lineage 15.1. Czy potrzeba jeszcze jakichś informacji? Jeśli będą potrzebne pliki, mam je wszystkie w folderze.
  • REKLAMA
  • #5 21108429
    michalkuma20
    Poziom 2  
    Bootloader odblokowany ale komputer nie widzi tableta. Na chwile odpala sie ikona ładowanej baterii potem znika i jest taka mała poświata ale żadne z przycisków nie reaguje. Ta poświata będzie działać tylko wtedy jak próbuje włączyć tablet przyciskiem zasilania i zwiększenia głośności, jak trzymam sam przycisk zasilania to się nie odpala w ogóle
REKLAMA