logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zresetować radio Android w Oplu Insignia za pomocą klawiatury USB?

lomkam86 09 Cze 2024 19:23 1983 8
REKLAMA
  • #1 21112986
    lomkam86
    Poziom 2  
    Problem z radiem Android. Mam pytanie. Mam w Oplu Insigni radio Android, które od jakiegoś czasu zawiesza się na logo. Nie mam żadnych klawiszy, mam klawiaturę USB. Może ktoś wie, jak zrobić reset za pomocą klawiatury.

Radio Android w Oplu Insigni zawieszające się na logo Buick.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21113015
    ABLublin
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 447
    nie zrobisz tego z klawiatury, masz przyciski Włącznika i ściszania ?
  • REKLAMA
  • #3 21113046
    lomkam86
    Poziom 2  

Nie, nie mam nic takiego. Znalazłem przycisk reset, ale nic to nie daje. Przytrzymuję 10-15 sekund, ale dalej to samo - logo biuc ireer i na nowo.
  • REKLAMA
  • #4 21113053
    ABLublin
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 447
    podeślji zdjecie tabliczki z radia
  • #5 21113056
    yanes
    Poziom 33  
    Ocena: 598
    Odłącz całkowicie radio od zasilania i w trakcie ponownego podłączenia trzymaj ten przycisk reset wciśnięty.
  • #6 21113059
    lomkam86
    Poziom 2  
    Nie mam tabliczki. Same plomby z tylu radia nic nie wnoszące. Radio kupiłem z autem
  • REKLAMA
  • #8 21113153
    lomkam86
    Poziom 2  
    Tak to dokładnie coś takiego poprzedni właściciel mówił że było najdroższe na Ali, tylko nie wiem jak dawno.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z radiem Android w Oplu Insignia, które zawiesza się na logo. Próby resetowania za pomocą przycisku reset nie przynoszą efektu. Inni użytkownicy sugerują odłączenie radia od zasilania i przytrzymanie przycisku reset podczas ponownego podłączenia. Dodatkowo, jedna z osób poleca próbować klikać na ekranie podczas uruchamiania radia, co pomogło w podobnym modelu radia Citroen. Użytkownik nie ma dostępu do tabliczki radia, co utrudnia identyfikację modelu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA