Witam mam problem z dyskiem mianowicie kiedyś jak robilem format to wyskakiwały mi błędy przez co narobiło sie parę partycji po 100mb bo nie chciał sie zrobic format po wypięciu dysku hdd nagle zadziałało i sie zrobił lecz miałem problem później i połączeniem partycji dysku lecz zapomniałem o tym i teraz sobie o tym przypomniałem
problem teraz jest taki ze jak daje np zmniejsz wolumin to wywala mi taki błąd
jak wchodze w komputer w dysk właściwości to wyskakuje taki blad
problem jest taki restartuje komputer ukazuje sie ze system jest skanowany i naprawiany lecz mija z 8 sekund i system normalnie sie włącza jakby anulowało skanowanie i naprawę
nie wiem co z tym zrobic
robiłem naprawe chkdsk C: f lecz nie wiem o co chodzi dodam ss
crystaldisc info wyglada tak
dodam jeszcze ze problem zacząłem zauważać nie wiem czy to ma cos wspolnego ale przez to zauważyłem to z dyskiem od pewnego czasu wchodząc do csgo wywalało mi błąd przy dołączaniu do meczu ze nie ma jakiegos pliku musiałem zrobic spójność plikow i raz działał raz znowu wywalał ten błąd i za którym razem w końcu zadziłało
dodam specyfikacje
procesor ryzen 5 5600
karta gtx 1080Ti
plyta msi b450 a pro max
ram 3733 mhz viper
zasilacz corsair 550w
dyski mam 3
1 ssd goodram 120gb
2 ssd ssdpr cs 400 256 g2
3 m2 lexar ssd nm620 1tb (z tym dyskiem jest problem)
Dodano po 5 [godziny] 19 [minuty]:
zrobilem format i dysk nie ma już błędów lecz dalej nie mogę scalić go w jeden
problem teraz jest taki ze jak daje np zmniejsz wolumin to wywala mi taki błąd
jak wchodze w komputer w dysk właściwości to wyskakuje taki blad
problem jest taki restartuje komputer ukazuje sie ze system jest skanowany i naprawiany lecz mija z 8 sekund i system normalnie sie włącza jakby anulowało skanowanie i naprawę
nie wiem co z tym zrobic
robiłem naprawe chkdsk C: f lecz nie wiem o co chodzi dodam ss
crystaldisc info wyglada tak
dodam jeszcze ze problem zacząłem zauważać nie wiem czy to ma cos wspolnego ale przez to zauważyłem to z dyskiem od pewnego czasu wchodząc do csgo wywalało mi błąd przy dołączaniu do meczu ze nie ma jakiegos pliku musiałem zrobic spójność plikow i raz działał raz znowu wywalał ten błąd i za którym razem w końcu zadziłało
dodam specyfikacje
procesor ryzen 5 5600
karta gtx 1080Ti
plyta msi b450 a pro max
ram 3733 mhz viper
zasilacz corsair 550w
dyski mam 3
1 ssd goodram 120gb
2 ssd ssdpr cs 400 256 g2
3 m2 lexar ssd nm620 1tb (z tym dyskiem jest problem)
Dodano po 5 [godziny] 19 [minuty]:
zrobilem format i dysk nie ma już błędów lecz dalej nie mogę scalić go w jeden