logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znajdę instrukcję obsługi do wyważarki AERO DYN-A-TECH 944?

szakal22 26 Cze 2024 01:01 492 3
REKLAMA
  • #1 21132490
    szakal22
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Dzień dobry, mam prośbę o instrukcję obsługi do wyważarki do kół firmy AERO model DYN-A-TECH 944. Sprzedawca dał mi niezbyt czytelne ksero instrukcji i dopiero po wgłębieniu się w nią zauważyłem, że jest do modelu 922. Zapłacę jeżeli ktoś ma taką instrukcję i mi wyśle jej czytelne zdjęcia. Poniżej zamieszczam zdjęcia poglądowe maszyny, do której potrzebuję instrukcji.
    Pozdrawiam
    Wyważarka do kół AERO model DYN-A-TECH 944. Zbliżenie na tabliczkę znamionową maszyny AERO model DHYN-A-TECH 944.
  • REKLAMA
  • #2 21727910
    andrzejzachariasz2
    Poziom 2  
    >>21132490 Witam. Czy masz tę instrukcję do modelu 922? Chodzi głównie o kalibrację wyważarki.
  • REKLAMA
  • #3 21735684
    szakal22
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    1. Zamocować koło o feldze stalowej średniej wielkości 14"
    2. Wprowadzić poprawne dane koła. Przycisnąć i przytrzymać przycisk "r" i "start", aż diody wyświetlacza przestaną migać. Puścić oba przyciski - zapali się napis "cal".
    3. Wcisnąć start, a kiedy koło się zatrzyma, na wyświetlaczu pojawi się "add 100". Użyć ciężarka kalibracyjnego 100 g na zewnętrznym rancie felgi.
    4. Wcisnąć start, a kiedy koło się zatrzyma, pojawi się napis "end cal", a kalibracja zostanie zakończona.
    5. Wcisnąć start. 8 sekund później koło się zatrzyma, pokazując wartość kalibracji.

Dodano po 1 [minuty]:

A co do mojej wyważarki, to metodą prób i błędów doszedłem do tego, że aktywacja kalibracji to przyciski "c" i "d". Zamykam temat.
  • #4 21735742
    andrzejzachariasz2
    Poziom 2  
    Dzięki za odpowiedź. Jak będę w domu, to wypróbuję.
REKLAMA