logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc

piotrpawlak5 14 Lip 2024 14:11 330 3
REKLAMA
  • #1 21153960
    piotrpawlak5
    Poziom 4  
    Ocena: 14
    Witam wszystkich forumowiczów i proszę o poradę. Otóż udało mi się ostatnio nabyć gramofon Unitra WG 581, ale brakuje w nim wkładki. Jaka tam dokładnie powinna być wkładka? Nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. Poniżej przesyłam zdjęcia tego mojego gramofonu.

Proszę o poradę, dziękuję.

Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc Jaką wkładkę wybrać do gramofonu Unitra WG 581? Brak oryginalnej wkładki proszę o pomc
  • REKLAMA
  • #2 21154012
    JacekCz
    Poziom 42  
    Ocena: 1461
    piotrpawlak5 napisał:
    Nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat

Serio? Druga pozycja w google

Przetwornik krystaliczny UF-50
  • REKLAMA
  • #4 21154275
    piotrpawlak5
    Poziom 4  
    Ocena: 14
    Witam, dziękuję za pomoc. Spróbuję ją zamówić i zobaczę, jak działa. Po prostu nie miałem starej na wzór i nie byłem pewny, jaka ma być. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
REKLAMA