Witam Serdecznie potrzebuje na FULLL konfiguracją o to BIOS żebyś najszybciej pracował bez problemów o to zdjęcia kilka konfiguracją ciekawe co możecie opisać dostępnie u SERWIS specjalnego ale nie wiem to opłaca się OC potrzeb bo nie mam chłodzenia płyn tylko zwykle a również mam wymaganie kupione od chińskiego KARTA GRAFIKA AMD RADEON RX 580 2048SP RAM MA 8GB dodam tez że mam FAN HUB wygląda nie jest do kontrolowanie czyli do konfiguracją tylko do kolorów i tyle.
Bo czesto jak używam we przęglądarki innego programowanie z stronie no już wynosi we górę a cpu na chłodzenia już hałasuje
Że potrzebuje całkowitej konfiguracją o potrzebuje doradzą którą mają doświadczenia pod BIOS żebyś pracował bardzo dobry zachowanie tej nie wiem warto o płyn wodą czy obecnie mam zwykłej chłodzenia oryginalne intelu
Dodano po 2 [godziny] 49 [minuty]:
Czy ktoś odpisuje o konfiguracją całkowitą doradzić ktoś jest tam żebyś zobaczyli co tam zle ustawione u biosie
Bo czesto jak używam we przęglądarki innego programowanie z stronie no już wynosi we górę a cpu na chłodzenia już hałasuje
Że potrzebuje całkowitej konfiguracją o potrzebuje doradzą którą mają doświadczenia pod BIOS żebyś pracował bardzo dobry zachowanie tej nie wiem warto o płyn wodą czy obecnie mam zwykłej chłodzenia oryginalne intelu
Dodano po 2 [godziny] 49 [minuty]:
Czy ktoś odpisuje o konfiguracją całkowitą doradzić ktoś jest tam żebyś zobaczyli co tam zle ustawione u biosie