Witam, mam problem z światłowodem od Play. Mam wykupiony pakiet internetowy światłowodowy 4 o prędkości do 1 Gb/s, natomiast zamiast tej prędkości mam 100 Mb/s. Już nie wiem, co robić. Pisałem do nich setki razy. Raz przyjechał technik z Play, coś porobił i powiedział, że jeśli problem będzie się powtarzał, to przyjadą i wymienią router. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Pisałem, prosiłem, a jedyne, czego się dowiadywałem, to że u nich wszystko jest w porządku i problem musi być po mojej stronie. Gdy proszę, aby ktoś przyjechał i coś z tym zrobił, otrzymuję jedynie formularz do wypełnienia, po czym 0 odzewu. Sytuacja trwa już ponad miesiąc...
Router, który posiadam to: Huawei OptiXstar K562
Urządzenie do światłowodu: Echolife HG8010Hv3
Powymieniałem nawet kable ethernet, aby mieć 100% pewności, że to nie jest ich wina.
Lokalizacja to Luboń ul. Podlaska
Może ktoś z was ma pomysł, gdzie może leżeć problem, mogę podosyłać jakieś dodatkowe zrzuty ekranu, jeśli coś będzie potrzebne, ja się niestety na tym kompletnie nie znam.
Router, który posiadam to: Huawei OptiXstar K562
Urządzenie do światłowodu: Echolife HG8010Hv3
Powymieniałem nawet kable ethernet, aby mieć 100% pewności, że to nie jest ich wina.
Lokalizacja to Luboń ul. Podlaska
Może ktoś z was ma pomysł, gdzie może leżeć problem, mogę podosyłać jakieś dodatkowe zrzuty ekranu, jeśli coś będzie potrzebne, ja się niestety na tym kompletnie nie znam.