logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6030 sygnal dzwonka ciągły ale chyba narasta...?

Asteriusz 07 Gru 2005 23:07 1032 4
REKLAMA
  • #1 2063989
    Asteriusz
    Poziom 10  
    Witam
    czy właścicielom tego modelu tez sie wydaje ze przy wyborze dzwonka ciagłego tak jakby jednak narastał?
  • REKLAMA
  • #2 2078359
    wojteklw
    Poziom 2  
    dzis kupilem sobie ten telefon i tez takie cos w nim zauwazylem...gdyby sam dzwonek narastal mozna byloby to jakos przezyc ale dzwiek przychodzacego smsa jest znacznie cichszy niz powinien byc :(.Mimo ze mam ustawione glosnosc na max.
  • REKLAMA
  • #3 2079598
    Asteriusz
    Poziom 10  
    No wiec wlasnie, niestety wkurzające to jest,dzwiek smsa cichy,wszystko to wina narastania dzwieku!!!,bo jak ustawisz sygnal smsa narastający to on jest taki sam jak przy odsłuchu w profilu.Po prostu sygnal smsa rowniez jest na narastaniu a ze sygnal standardowy jest krotki wiec nie zdazy narosnąc zeby byl glosniejszy,straszna lipa!!!
    oddalem tel.do serwisu ,moze zmiana softu cos da....
    Po co funkcja sygnału ciągłego skoro dzwiek i tak narasta.....
  • REKLAMA
  • #4 2079699
    wojteklw
    Poziom 2  
    Wiem, wiem.Kombinowalem juz wszystsko z tym telefonem.Kolega z serwisu komorkowego twierdzi ze to wina jakiegos buzzera i ze wymiana go powinna pomoc.Chyba ze to rzeczywiscie moze byc wina softu.Stracilem troche uznanie dla Nokii.Jesli mozesz daj znac czy po zmianie softu cos sie zmienilo.
  • #5 2079903
    kszysek
    Poziom 18  
    mi sie dzieje podobnie tyle tylko ze w 6230i. Zauwazyłem ze dzieje sie tak jak przechodze z jednego profilu do drugiego z podlaczonymi suchawkami. Pomaga wyl/wl telefonu, wowczas wszystko jest normalnie.
REKLAMA