elo! dostalem zlecenie na wykonanie niskobudżetowego suba do samochodu
dla kumpla. oczywiscie na pierwszym miejscu stoji cena... na sam glosnik
moge przeznaczyc niecale 45 zl
czyli wybor niewielki...
. moje pierwsze pytanie to czy duza roznica bedzie miedzy stx 22-120-4 sc a wersja
ss? do jakich obudow byscie je zaplikowali i z jakim strojeniem? wersje ss moge miec za 47 zl natomiast sc za 39zl. subik bedzie napedzany tda 1562q czyli ok. 55 W RMS. ewntualnie w gre wchodzil by lw 800 (39 zl). co
spisze sie lepiej? bardziej bylbym sklonny do stx i w gre wchodzi tylko 4 ohmowa wersja (warunki panujace w aucie beda dobre wiec nie beda mialy duzego wplywu na zywotnosc glosnika). bardzo zalezy mi na waszej opinni na temat wersji sc i ss bo w winisdn lepiej wypada ss ale znowu sc jest
tanszy, ktory zagra lepiej i czy wogole bedzie zauwazalna roznica.
pozdro!
dla kumpla. oczywiscie na pierwszym miejscu stoji cena... na sam glosnik
moge przeznaczyc niecale 45 zl
ss? do jakich obudow byscie je zaplikowali i z jakim strojeniem? wersje ss moge miec za 47 zl natomiast sc za 39zl. subik bedzie napedzany tda 1562q czyli ok. 55 W RMS. ewntualnie w gre wchodzil by lw 800 (39 zl). co
spisze sie lepiej? bardziej bylbym sklonny do stx i w gre wchodzi tylko 4 ohmowa wersja (warunki panujace w aucie beda dobre wiec nie beda mialy duzego wplywu na zywotnosc glosnika). bardzo zalezy mi na waszej opinni na temat wersji sc i ss bo w winisdn lepiej wypada ss ale znowu sc jest
tanszy, ktory zagra lepiej i czy wogole bedzie zauwazalna roznica.
pozdro!