Witam. Mam duuuży problem związany z kartą graficzną, ale po kolei. Kupiłem nowego kompa, stary jak najbardziej działający ma iść do ludzi, ale przedtem wyciągnąłem z niego grafikę RTX Nvidia 3060 i zainstalowałem córce w kompie, a od niej podłączyłem RTX Nvidia 2060 Super. Wszystko działało. Następnie przyszła pora, aby w kompie do sprzedaży pousuwać partycje, przeinstalować Windę na "goło" bez klucza, tylko żeby klient przetestował i zobaczył, że działa. No i po zainstalowaniu świeżej Windy, przy pierwszym uruchomieniu komp nie widzi grafiki Nvidia. Włączył się w jakiejś rozdzielczości 1024x768, mignął w prawym dolnym rogu komunikatem, że usiłuje zainstalować sterownik graficzny i tyle. I teraz tak: Menedżer Urządzeń w Kartach Graficznych pokazuje, że używam "Podstawowej Karty Graficznej Microsoft". Jakakolwiek próba przeinstalowania sterownika z tego poziomu nic nie daje, a zatem ściągnąłem ze strony Nvidii sterownik ręcznie, dokładnie do takiej grafiki. Podczas takiej próby instalacji pokazuje komunikat, że nie ma urządzenia, które obsługuje ten sterownik. No ręce mi opadły. Dodam, że sterowniki od płyty głównej mam oczywiście zainstalowane, jeszcze z płytki, którą kiedyś dołączyli do nowego kompa, ale zainstalowałem najnowszy sterownik ze strony producenta (MSI), również mam poinstalowane aktualizacje systemu, dostaję komunikat, że wszystko jest aktualne. Co mogę jeszcze zrobić w tym temacie?